Тумба з шухлядами на коліщатках IKEA GALANT білий 45x55 см (103.651.55)

Виробник: IKEA
Модель: 103.651.55
7 591 ₴

  • Доставка довше 14 днів


Розміри товару:

Ширина: 45 см Глибина: 60 см Висота: 55 см

Опис і розміри товару:

Верхня панель/ Фронтальна панель шухляди: ДСП, Меламінова плівка, Окантовка з пластику Бокова панель: ДСП, Меламінова плівка, Окантовка з пластику, Край паперу Задня панель/ Дно шухляди: ДСП, Меламінова плівка Нижня панель: ДСП, Паперова плівка, Окантовка з пластику Бокова панель шухляди/ Задня стінка шухляди: ДВП, Пластикова плівка Дно шухляди: ДВП, Акрилова фарба

Головні риси:

10-річна гарантія. Умови гарантії наведено в гарантійній брошурі. Ви можете встановити власний код для кодового замка та безпечно зберігати свої документи й канцелярське приладдя. Шухляди із вбудованими амортизаторами, завдяки яким вони закриваються м’яко та безшумно. Для економії місця модуль для зберігання на коліщатках можна просто поставити під стіл. Цей модуль можна поставити будь-де, адже задня панель теж має гарне покриття. Стопори зупиняють шухляду, щоб ви не витягли її занадто далеко.

Дизайнер:

K Malmvall/E Lilja Löwenhielm

Корисна інформація:

Шафка перевірялась на придатність до використання в офісі та відповідає вимогам безпеки, міцності та стійкості, вказаних у таких стандартах: EN 14073, EN 14074, ANSI/BIFMA x5.9 та ISO-7170.

Інструкція з догляду:

Витріть начисто з використанням м’якого мильного розчину. Витирайте насухо чистою тканиною.

Написати відгук

Будь ласка авторизуйтесь або зареєструйтесь для перегляду