Змішувач для душу з термостатом IKEA VALLAMOSSE хромований 150 мм (103.496.55)

Виробник: IKEA
Модель: 103.496.55
2 841 ₴

  • Доступний для замовлення


Розміри товару:

Відстань між отворами: 150 мм Ширина: 265 мм Глибина: 100 мм

Опис і розміри товару:

НОТРАН: поліамідний пластик НОТРАН / Ручка: цинкова, хромована

Головні риси:

10-річна гарантія. Умови гарантії наведено в гарантійній брошурі. Кнопка обмежувача на 38 ° C захищає від занадто гарячої води та опіків. Більш високих температур можна досягти, відключивши кнопку блокування на перемикачі температури. Акумулятор має функцію «холодного пуску». Технологія захисту від опіку гарантує, що поверхня батареї ніколи не нагрівається і її завжди можна безпечно торкатися. Полиця, вбудована у змішувач для душу, ідеально підходить для всіх високих пляшок шампуню, які так складно зберігати під душем. Хромована латунь - це тверда і міцна поверхня, яку легко утримувати в чистоті.

Дизайнер:

IKEA of Sweden

Корисна інформація:

Фіксований простір 150 мм. Стінні кріплення додаються. Максимальна температура гарячої води - 80 ° C Рекомендована температура гарячої води: 60 ° -65 ° C / 140 ° F-149 ° F. Рекомендована температура холодної води: 10-15 ° C / 50 ° F-59 ° F.

Інструкція з догляду:

Регулярно перевіряйте регулятор температури, при необхідності регулюйте відповідно до інструкцій з установки. Витріть вологою ганчіркою з м'яким мийним засобом або милом. Не використовуйте порошок для чищення, металеві скребки, засоби для видалення накипу або інші мийні засоби, що містять кислоту, спирт або абразивні елементи.

Написати відгук

Будь ласка авторизуйтесь або зареєструйтесь для перегляду