Сковорідка IKEA IKEA 365+ 28 см (103.298.98)

Виробник: IKEA
Модель: 103.298.98
855 ₴

  • Доступний для замовлення


Розміри товару:

Висота: 5 см Діаметр: 28 см

Опис і розміри товару:

Ручка: Ніржавіюча сталь Основні частини: Ніржавіюча сталь, Алюміній, Покриття Teflon(R) Professional

Головні риси:

5-річна гарантія. Умови гарантії наведено в гарантійній брошурі. Підходить для всіх видів плит, включно з індукційними. З нашим найкращим протипригарним покриттям Teflon® Professional; для тих, кому потрібні найкращі сковорідки. Сковорода нагрівається рівномірно, оскільки її дно й стінки виготовлені з однакового за товщиною тришарового матеріалу — шар алюмінію між двома шарами нержавіючої сталі. Зроблено з нержавіючої сталі — міцного та простого в догляді матеріалу. Повністю зроблено з металу, тому можна використовувати в духовці.

Дизайнер:

Preutz/Wihlborg/Braasch/Karlsson

Корисна інформація:

Для найкращої продуктивності розміщуйте посуд на індукційній плиті в індукційній зоні подібного діаметру. Пам’ятайте, що при використанні сковорідки ручка нагрівається. Завжди використовуйте прихватки, щоб переставити її або зняти кришку. В антипригарному покритті цього виробу не використовується ПФОА (перфтороктанова кислота). Пам’ятайте, що при використанні сковорідки ручка нагрівається. Завжди використовуйте прихватки, щоб переставити її або зняти кришку.

Інструкція з догляду:

Мити лише вручну. Можна використовувати на газовій плиті. Можна використовувати на індукційній плиті. Можна використовувати на склокерамічній плиті. Можна використовувати на чавунній плиті. Можна ставити в духовку.

Написати відгук

Будь ласка авторизуйтесь або зареєструйтесь для перегляду