Настінна панель на вимір IKEA RAHULT світло-сірий 1 м²x1.2 см (102.166.22)

Виробник: IKEA
Модель: 102.166.22
15 191 ₴

  • Доставка довше 14 днів


Розміри товару:

Мінімальна довжина: 10 см Максимальна довжина: 300 см Мінімальна висота: 10 см Максимальна висота: 120 см Товщина: 1.2 см Поверхня: 1 м²

Опис і розміри товару:

кварцевий композит

Головні риси:

Кварцові стінові панелі мають тверду, гладку і непористу поверхню, стійку до плям, подряпин та вологи. Настінна панель виконана за розміром, щоб відповідати плану вашої кухні. Захищає стіну від забруднень і полегшує прибирання. Стійкий до тепла, води, жирів та бризок їжі. Його можна розмістити на стіні за кухонним приладом, також за газовою плитою. До настінної панелі можна підібрати стільницю такого ж дизайну для гармонійного вигляду кімнати. Наші кварцові настінні панелі виготовлені з тих же високоякісних матеріалів, що і наші кварцові стільниці. 25-річна гарантія. Умови гарантії наведено в гарантійній брошурі.

Дизайнер:

IKEA of Sweden

Корисна інформація:

Оскільки кварц - це природний матеріал, можна очікувати незначних відмінностей у кольорі, розмірі, формі та розташуванні частинок. Ці відмінності сприяють красі та чарівності матеріалу. Будуть застосовані додаткові плати за послуги та параметри налаштування. Запишіть зустріч у магазині IKEA, щоб розробити ваші стінні панелі та отримати повну інформацію про ціну.

Інструкція з догляду:

За потреби протріть виріб м’якою тканиною, змоченою в м’якому мийному засобі або мильному розчині. Витирайте насухо чистою тканиною.

Написати відгук

Будь ласка авторизуйтесь або зареєструйтесь для перегляду