Туалетний столик IKEA MALM 120x41 см (102.036.10)

Виробник: IKEA
Модель: 102.036.10
2 841 ₴

  • Доступний для замовлення


Розміри товару:

Ширина: 120 см Глибина: 41 см Висота: 78 см Глибина ящика (внутрішня): 34 см

Опис і розміри товару:

Скло: Загартоване скло Верхня панель/ Бокова панель: ДСП та ДВП і паперовий наповнювач у формі стільників (100% переробленого паперу), Акрилова фарба Фронтальна панель шухляди: ДСП, Акрилова фарба Дно шухляди: ДВП, Акрилова фарба (друкований малюнок), 100% поліестер

Головні риси:

У широкій, підбитій фетром шухляді достатньо місця для косметики та прикрас. Не потрібно хвилюватися за появу плям, адже стільницю з тривкого скла легко протирати. Можна доповнити настінним або настільним дзеркалом такого розміру та стилю, що вам подобаються. Шухляда з плавним ходом і стопорним механізмом.

Дизайнер:

Eva Lilja Löwenhielm

Корисна інформація:

Ці меблі мають кріпитися до стіни за допомогою стінного шурупа, що додається, якщо ви вирішили поставити шафу на підлогу. Для різних матеріалів стін потрібні різні кріплення. Використовуйте лише ті кріплення, які підходять для стін вашої оселі, продаються окремо. Підходить для інших меблів MALM МАЛЬМ серії.

Інструкція з догляду:

Протирайте тканиною з м’яким засобом для чищення. Витирайте насухо чистою тканиною. Протирати тканиною, змоченою водою або засобом для миття вікон. Витирайте насухо чистою тканиною.

Написати відгук

Будь ласка авторизуйтесь або зареєструйтесь для перегляду