Крісло IKEA STRANDMON темно-коричневий (004.946.38)

Виробник: IKEA
Модель: 004.946.38
14 241 ₴

  • Доступний для замовлення


Розміри товару:

Ширина: 82 см Глибина: 96 см Висота: 101 см Глибина сидіння: 54 см Висота сидіння: 45 см Ширина сидіння: 49 см

Опис і розміри товару:

Основні частини: Профарбована лицьова шкіра великої рогатої худоби з обробленою тисненою пігментованою поверхнею Деталі з тканини з покриттям: 25% бавовна, 75% поліестер, 100% поліуретан Каркас: Фанера, Пінополіуретан 20 кг/куб.м, Пінополіуретан 25 кг/куб.м, Пінополіуретан 35 кг/куб.м, Поліестерна вата, ДСП, Масив деревини, ДВП Подушка сидіння: Пінополіуретан 35 кг/куб.м, Поліестерна вата Ніжка: Масив деревини, Морилка

Головні риси:

Завдяки високій спинці цього крісла, що забезпечує додаткову підтримку для шиї, ви можете повністю розслабитись і відпочити. Завдяки захисному покриттю матеріал є більш стійким до сонячного світла, бруду, рідин та подряпин, ніж шкіра з тонким покриттям або взагалі не має його. 10 років гарантії. Детальніше про умови гарантії — у гарантійній брошурі.

Дизайнер:

IKEA of Sweden

Корисна інформація:

Лицьова шкіра злегка оброблена захисним покриттям, щоб зберегти природний вигляд із позначками, складками та варіаціями кольору. Тому вона також менш стійка до впливу сонячних променів, бруду, рідин та подряпин, ніж шкіра з товстим шаром покриття.

Інструкція з догляду:

Протирайте ганчіркою або очищуйте пилососом із м’якою щіткою-насадкою. Протирати вологою тканиною. Щоб запобігти пересиханню, захищайте від прямого сонячного світла.

Написати відгук

Будь ласка авторизуйтесь або зареєструйтесь для перегляду