Мішок для білизни IKEA PURRPINGLA бежевий 100 л (004.938.32)

Виробник: IKEA
Модель: 004.938.32
760 ₴

  • Доступний для замовлення


Розміри товару:

Висота: 58 см Діаметр: 47 см Ємність: 100 л Ширина: 47 см Глибина: 37 см Максимальне навантаження: 10 кг

Опис і розміри товару:

Основна тканина: 100% поліестер (не менше 20% переробленого), 100% PEVA Оббивна стрічка: 100% поліестер, 100% поліестер Підставка / струна: 100% поліестер Пластикова пробка: АБС-пластик

Головні риси:

Сумку можна легко перемістити до пральної / сушильної кімнати та з неї завдяки коротким або довгим ручкам. Ідеально підходить для прання білизни в пральню або загальні пральні. Внутрішнє пластикове покриття захищає від вологи. Помістіть сумку в кімнату, заховайте в гардероб або повісьте на гачок. М'який та простий у складанні та зберіганні, коли він не використовується. Натягнута нитка приховає білизну та захистить її від пилу. Це дозволяє трохи більше білизни стиснути у верхню частину сумки. Білизна провітрюється під час зберігання завдяки невеликому отвору, який створюється при закритті мішка. Перемістити сумку в пральну машину та з неї легко завдяки коротким або довгим ручкам. Пластиковий салон робить сумку зручною для витирання, а також більш стійкою.

Дизайнер:

Paulin Machado

Корисна інформація:

Кошики для зберігання PURPPINGLA доступні в декількох розмірах.

Інструкція з догляду:

Не періть. Не відбілювати. Не сушіть у пральній машині. Не прасуйте. Не піддавати хімічному очищенню. Промити теплуватою водою.

Написати відгук

Будь ласка авторизуйтесь або зареєструйтесь для перегляду