Килим безворсовий IKEA FORANDRING ручна робота рисова солома 75x150 см (004.765.59)

Виробник: IKEA
Модель: 004.765.59
94 991 ₴

  • Доставка довше 14 днів


Розміри товару:

Довжина: 150 см Ширина: 75 см Поверхня: 1.13 м²

Опис і розміри товару:

Рисова солома, 23% бавовна, прозорий нітроцелюлозний лак

Головні риси:

Кольори колекції FÖRÄNDRING варіюються від темно-синього до світло-блакитного і були обрані символом прагнення сприяти покращенню якості повітря. Поєднання витої рисової соломи та чорних бавовняних струн, сплетених у білу бавовняну основу, надає природний вигляд з неправильними візерунками.

Дизайнер:

А Део / И Вуоривирта

Корисна інформація:

Для цього килима знадобиться 1 STOPP FILT СТОПП ФІЛЬТ протиковзна підкладка (165x235 см). Вкоротіть за потреби. Всі нові матеріали мають запах, який поступово зникає. Можна провітрити та пропилососити килим, щоб позбутися запаху.

Інструкція з догляду:

Можна провітрити та пропилососити новий килим, щоб позбутися запаху. Не періть. Не відбілювати. Не сушіть у пральній машині. Не прасуйте. Не піддавати хімічному очищенню. Регулярно чистьте й перевертайте килим. Сухі плями: одразу видаліть бруд, обережно зішкрібаючи його в напрямку до середини плями. Вогкі плями; не терти. Покладіть на пляму паперові рушники, а потім потріть пляму тканиною, змоченою м’яким мийним засобом. Професійна чистка килима за потреби. Використовуйте суху ганчірку для очищення.

Написати відгук

Будь ласка авторизуйтесь або зареєструйтесь для перегляду