Розкладний стілець IKEA BONDHOLMEN сад балкон сірий (004.735.27)

Виробник: IKEA
Модель: 004.735.27
2 366 ₴

  • Доступний для замовлення


Розміри товару:

Перевірено на: 110 кг Ширина: 41 см Глибина: 54 см Висота: 85 см Ширина сидіння: 35 см Глибина сидіння: 35 см Висота сидіння: 43 см

Опис і розміри товару:

Твердий евкаліпт, акрилова пляма

Головні риси:

Стілець легко складається й чудово підходить для балкона та інших невеликих приміщень. Заднє сидіння злегка підняте край, щоб утримати подушку на місці. Виготовлений з високоякісного евкаліпта із стійких джерел. Евкаліпт - це тверда листяна деревина, яка підходить для зовнішнього використання, оскільки вона компактна і має природний високий вміст олії, що допомагає захистити від погоди та вітру, висихання та цвілі. Тришарова сіра поверхня робить крісло з підлокітниками ще більш міцним для зовнішнього використання, а також вписується зовні. Пластикові ноги захищають меблі від вологи. Ви можете створити завершений вигляд у позачасовому стилі для вашого відкритого простору, поєднавши стілець зі столиками різних розмірів.

Дизайнер:

T Christensen/K Legaard

Корисна інформація:

Стілець перевірявся на придатність для використання вдома та відповідає вимогам безпеки та міцності, вказаним у стандарті: EN 581. Обробляйте меблі VÅRDA ВОРДА морилкою для садових меблів, продається окремо. Подушки продаються окремо. Рекомендується використовувати лише надворі. Можна доповнити подушкою на стілець (32x36 см), FRÖSÖN/DUVHOLMEN ФРОСОН/ДУВХОЛЬМЕН або YTTERÖN ІТТЕРОН подушкою на стілець або BENÖ БЕНО подушкою на стілець (діам. 35 см). Поєднується з іншими продуктами серії BONDHOLMEN.

Інструкція з догляду:

Найкращий спосіб продовжити життя дерев’яних садових меблів - регулярно їх чистити, не залишаючи їх на вулиці без захисту довше, ніж потрібно, і регулярно їх знову фарбувати. Витирайте насухо чистою тканиною. Технічне обслуговування: Щоб захистити поверхню від висихання, розтріскування та проникнення вологи в деревину, ми рекомендуємо регулярно перефарбовувати меблі, наприклад, один або два рази на рік.

Написати відгук

Будь ласка авторизуйтесь або зареєструйтесь для перегляду