Книжкова шафа IKEA BERGIG білий (004.727.02)

Виробник: IKEA
Модель: 004.727.02
3 791 ₴

  • Доступний для замовлення


Розміри товару:

Ширина: 80 см Глибина: 43 см Висота: 101 см

Опис і розміри товару:

Нерухома полиця: ДСП, Паперова фольга Передня рейка / Перегородка / Опорна рейка / Дно ящика: ДВП, Паперова фольга Бічна панель / Верхня панель / Передня панель ящика: ДСП, Паперова фольга, Пластикова окантовка Задня панель: ДВП, Акрилова фарба

Головні риси:

У цій невисокій книжковій шафі з місцем для зберігання ваша дитина може самостійно прибрати і вийняти свої книги та іграшки. Багато дітей люблять читати, і їм легше швидко знайти свою улюблену книгу та схопити її, коли видно перші сторінки книг. Ящик можна легко відкрити маленькою ручкою, оскільки передня частина шухляди знаходиться вище нижньої полиці, створюючи інтегровану ручку. Практичне зберігання в невеликому просторі з книжковою полицею вгорі та полицею та шухлядою внизу, де є місце для іграшок, ігор та навіть більше книг. Для додаткової безпеки книжкова шафа має закруглені кути та скошені краї.

Дизайнер:

Корисна інформація:

ПОПЕРЕДЖЕННЯ! РИЗИК ПЕРЕКИДАННЯ — Незакріплені меблі можуть перекинутися. Меблі повинні бути прикріплені до стіни за допомогою кріплення, що додається, щоб уникнути ризику перекидання. Цей виріб підходить для використання в громадських місцях, оскільки дизайн та матеріали оптимізовані для частого використання. Ідеально підходить для створення ігрового куточка в залах очікування, прийомних, ресторанах та кафе.

Інструкція з догляду:

Протирати вологою тканиною. Використовуйте суху ганчірку для очищення.

Написати відгук

Будь ласка авторизуйтесь або зареєструйтесь для перегляду