Набір каструль IKEA HEMLAGAD чорний (004.628.64)

Виробник: IKEA
Модель: 004.628.64
2 176 ₴

  • Доступний для замовлення


Розміри товару:

Опис і розміри товару:

Основні частини: Алюміній, Покриття Teflon(R) Select, Протипригарне покриття Ручка: Фенопласт, Поліуретановий пластик Захист від вогню: Алюміній, Порошкове покриття Диск / кришка / гвинт: нержавіюча сталь Ручка: Армований поліамідний пластик, Поліуретановий пластик

Головні риси:

Підходить для всіх видів плит, включно з індукційними. Зроблено з алюмінію, тепло поширюється рівномірно, а температура легко регулюється — їжа не підгоратиме та не прилипатиме. Зручні ручки полегшують підйом судна Сковорідка має дуже товсті стінки та дно, тому тепло розподіляється рівномірно, а їжа добре просмажується. У 5-літровому горщику є кришка з замком, яка дозволяє проливати воду через отвори в кришці. Блюдо має носики з двох сторін і тому зручно для кухарів з правою рукою та з лівою рукою. У кришці 3-літрового горщика є отвір для пари, який знижує тиск всередині, щоб нічого не закипало. Зносостійке протипригарне покриття Teflon® Select дає змогу смажити з меншою кількістю жиру та полегшує чищення. Сковорідка мало важить, тому її легко тримати, навіть коли вона повна. Під кришкою вміст каструлі дійде до кипіння швидше, що заощаджує час, енергію, гроші, а також зменшує шкідливий вплив середовище на довкілля.

Дизайнер:

Henrik Preutz

Корисна інформація:

Зміст: горщик з кришкою 3 л і 5 л, каструля 1 л і середовище для сковороди. 28 см.

Інструкція з догляду:

Мити лише вручну. Можна використовувати на газовій плиті. Можна використовувати на індукційній плиті. Можна використовувати на склокерамічній плиті. Можна використовувати на чавунній плиті.

Написати відгук

Будь ласка авторизуйтесь або зареєструйтесь для перегляду