LED лампа-прищіпка IKEA NAVLINGE чорний (004.498.77)

Виробник: IKEA
Модель: 004.498.77
570 ₴

  • Доступний для замовлення


Розміри товару:

Потік світла: 220 Люмен Довжина: 34 см Довжина кабеля: 2.0 м Потужність: 1.9 Вт Розрахунковий термін служби: 25000 грodzina

Опис і розміри товару:

Затискач/ Абажур/ Оптична лінза: Полікарбонат Гнучке з'єднання: Сталь, Синтетичний каучук

Головні риси:

Ви можете освітити навіть найменший куточок своєї оселі та зробити його функціональним за допомогою цього дуже тонкого світильника. Можна легко спрямовувати світло в потрібному напрямку, регулюючи положення кронштейна та корпусу лампи. Світильник легкий, тому його можна перемістити в будь-яке потрібне місце. Можна легко зафіксувати на місці. Світлодіодне джерело світла споживає на 85% менше енергії та служить в 20 разів довше, ніж лампа розжарювання.

Дизайнер:

Henrik Preutz

Корисна інформація:

Вбудоване світлодіодне джерело світла. Діапазон затискача: 10-45 мм. Лампи попередньо встановлені, але їх можна замінити при необхідності. Доступні як запчастини. Більше інформації можна отримати у центрі обслуговування клієнтів в магазині IKEA або на сайті IKEA.com. Колір світла: теплий білий (2700 К). Джерело світло має термін служби 25 000 годин. Це більше 20 років, якщо лампа увімкнена протягом 3 годин на день. Лампа випромінює 220 лм, що відповідає світловому потоку 22-ватної лампи розжарювання. Цей виріб має маркування на відповідність вимогам ЄС.

Інструкція з догляду:

Протирайте тканиною з м’яким засобом для чищення. Витирайте насухо чистою тканиною.

Написати відгук

Будь ласка авторизуйтесь або зареєструйтесь для перегляду