Каркас шафи з поличками IKEA ENHET білий 60x15x75 см (004.489.67)

Виробник: IKEA
Модель: 004.489.67
1 805 ₴

  • Доступний для замовлення


Розміри товару:

Ширина: 60 см Глибина: 15 см Висота: 75 см Навантаження на полицю: 5 кг

Опис і розміри товару:

Трубки: Сталь, Порошкове покриття Полиця: Гальванізована сталь, Порошкове покриття Клин: Сталь, Покриття на основі епоксидної смоли/акрилу

Головні риси:

Цей відкритий модуль з 2 полицями стане чудовим рішенням, якщо вам потрібно створити додаткове місце для зберігання над стільницею, раковиною чи будь-де, де є вільне місце на стіні. З відкритих полиць ви легко побачите й дістанете всі пляшки, флакони, банки та інші речі, якими ви користуєтесь щодня. Це відкрите рішення для зберігання допоможе створити власний стиль в інтер'єрі оселі. Чому б не виставити свої улюблені речі на видноті або зробити тематичну чи кольорову композицію? На відміну від закритих модулів для зберігання відкриті роблять кімнату візуально просторішою. Чому б не обрати ідеальне поєднання відкритих і закритих модулів для зберігання? Поставте речі, якими ви часто користуєтесь, у відкриті ENHET ЕНХЕТ модулі, а все, що виглядає не дуже охайно – у закриті ENHET ЕНХЕТ шафи. Помістіть гачки у канавки з боків каркаса, щоб повісити рушники або контейнери. Не потрібно нічого свердлити. Продаються окремо. Максимально використайте вільне місце – прикріпіть ENHET ЕНХЕТ штангу для гачків на модуль або на полиці і вішайте на неї гачки з контейнерами. Продаються окремо. Додайте ENHET ЕНХЕТ обертальну поличку або вставку для підвісної полиці, щоб місця для зберігання було ще більше. Продається окремо. Оцинкована сталь з порошковим покриттям витримує довгі роки використання в умовах високої вологості та бризок. Додайте до модуля ENHET ЕНХЕТ підвісне дзеркало – воно допоможе вам у ранкових зборах та зробить ванну кімнату візуально просторішою й світлішою. Продається окремо. Унікальні клиноподібні дюбелі спрощують складання, причому місця кріплення будуть майже непомітні. 10-річна гарантія. Детальніше про умови гарантії — у гарантійній брошурі.

Дизайнер:

ИКЕА Швеции / F Cayouette

Корисна інформація:

Під час встановлення виріб потрібно прикріпити до стіни з міркувань безпеки. Для різних матеріалів стін потрібні різні типи кріплень. Користуйтеся кріпленнями, які підходять для матеріалу ваших стін, продаються окремо. Затискачі для з’єднання декількох навісних каркасів додаються. Можна поєднати з ENHET ЕНХЕТ навісним дзеркалом для каркаса, продається окремо.

Інструкція з догляду:

Витріть начисто з використанням м’якого мильного розчину. Витирайте насухо чистою тканиною. Щоб запобігти зволоженню, мокрі плями слід негайно висушувати.

Написати відгук

Будь ласка авторизуйтесь або зареєструйтесь для перегляду