Крісло розкладне IKEA MUREN світло-сірий (004.385.53)

Виробник: IKEA
Модель: 004.385.53
11 391 ₴

  • Доставка довше 14 днів


Розміри товару:

Ширина: 85 см Глибина: 94 см Висота: 97 см Ширина сидіння: 54 см Глибина сидіння: 54 см Висота сидіння: 45 см

Опис і розміри товару:

Каркас: ДСП, Фанера, Пінополіуретан 20 кг/куб.м, Пінополіуретан 30 кг/куб.м, Пінополіуретан 25 кг/куб.м, Поліестерна вата, Підкладка з фетру, Масив деревини Подушка сидіння: Пінополіуретан 30 кг/куб.м, Поліестерна вата Механізм: Сталь, Поліпропілен, Фарба Ніжка: Масив берези, Морилка, Прозорий акриловий лак Тканина: 100 поліестер (мін. 90% з перероблених матеріалів)

Головні риси:

Можна вибрати одне з трьох положень, від прямого до відкинутого назад. Коли спинка відкидаєтеся назад, висувається вбудована підставка для ніг. Висока спинка чудово підтримує вашу шию. Знімні чохли для підлокітників мають кишені, де можна тримати дрібні речі на кшталт пультів дистанційного керування та окулярів. Знімні чохли для підголівника та підлокітників подовжать строк служби вашого крісла. MUREN МУРЕН крісло постачається у 2 зручних пласких упаковках. Компактні упаковки займають небагато місця, що полегшує транспортування крісла та дозволяє знизити негативний вплив на довкілля. 10 років гарантії. Детальніше про умови гарантії — у гарантійній брошурі.

Дизайнер:

IKEA of Sweden

Корисна інформація:

Стійкість цього чохла до зношування була перевірена 15000-ма циклів; це підходить для меблів, які використовуються щодня. Рівень світлостійкості чохла - 5 (здатність не втрачати колір) на шкалі від 1 до 8. Відповідно до галузевих стандартів, рівень світлостійкості 4 або вище є придатним для домашнього використання.

Інструкція з догляду:

Пропилососьте. Протирати вологою тканиною. Машинне прання, макс. 40°C, стандартний режим. Не відбілювати. Не сушіть у пральній машині. Прасувати макс. за 200°C. Професійна хімічна чистка з тетрахлоретиленом та гідрокарбонатами, стандартний режим.

Написати відгук

Будь ласка авторизуйтесь або зареєструйтесь для перегляду