Настінний модуль IKEA SMASTAD білий 60x30x60 см (004.335.22)

Виробник: IKEA
Модель: 004.335.22
855 ₴

  • Доступний для замовлення


Розміри товару:

Ширина: 60 см Глибина: 30 см Висота: 60 см

Опис і розміри товару:

Бокова панель/ Верхня панель/ Нижня панель: ДСП та ДВП і паперовий наповнювач у формі стільників (100% переробленого паперу), Паперова плівка, Паперова плівка, Окантовка з пластику Задня панель: Пластикова плівка, ДВП

Головні риси:

Настінний модуль пропонує достатньо місця для зберігання книг, трофеїв та улюблених витворів мистецтва, а якщо ви хочете приховати речі — модуль можна доповнити дверцятами зі SMÅSTAD СМОСТАД серії. Легко складається — просто з'єднайте різні частини до характерного клацання. Готово за мить! Речі всередині можна впорядкувати за допомогою KONSTRUERA КОНСТРУЕРА полиці та UPPRYMD УППРЮМД коробок. А якщо ви захочете доповнити полицю дверцятами, SMÅSTAD СМОСТАД серія пропонує ще більше практичних рішень та функцій. Ідеальна висота для маленьких дітей. Дитина зможе легко знайти та самостійно дістати все необхідне.

Дизайнер:

Корисна інформація:

Двері та аксесуари продаються окремо. Доповнюється LÄTTHET ЛЕТТХЕТ підвісною рейкою, продається окремо. Примітка! Задля безпеки вашої дитини не ставте ці меблі одні на одні. Складання мають здійснювати дві особи. Для різних матеріалів стін потрібні різні кріплення. Використовуйте лише ті кріплення, які підходять для стін вашої оселі, продаються окремо.

Інструкція з догляду:

Протирати вологою тканиною. Використовуйте суху ганчірку для очищення.

Написати відгук

Будь ласка авторизуйтесь або зареєструйтесь для перегляду