Розкладний стілець IKEA TARNO сад балкон червоний (004.245.70)

Виробник: IKEA
Модель: 004.245.70
760 ₴

  • Доступний для замовлення


Розміри товару:

Перевірено на: 110 кг Ширина: 39 см Глибина: 40 см Висота: 79 см Ширина сидіння: 39 см Глибина сидіння: 28 см Висота сидіння: 45 см

Опис і розміри товару:

Сидіння/ Спинка: Масив акації, Акрилова морилка Ніжка/ Рейка сидіння/ Опора: Сталь, Поліефірне порошкове покриття Ніжки: Поліпропілен

Головні риси:

Можна скласти, коли не використовується. Щоб забезпечити довговічність і підкреслити природну текстуру дерева, на меблі нанесено шар напівпрозорої морилки. Можна використовувати як у приміщенні, так і на вулиці.

Дизайнер:

IKEA of Sweden

Корисна інформація:

Подушки продаються окремо. Обробляйте меблі VÅRDA ВОРДА морилкою для садових меблів, продається окремо. Підходить для TÄRNÖ ТЕРНО стола. Можна доповнити (32х36 см), FRÖSÖN ФРЕСЕН/DUVHOLMEN ДУВХОЛЬМЕН або YTTERÖN ЮТТЕРЕН або BRÄMÖN БРЕМЕН подушкою на стілець.

Інструкція з догляду:

Найкращий спосіб продовжити життя дерев’яних садових меблів - регулярно їх чистити, не залишаючи їх на вулиці без захисту довше, ніж потрібно, і регулярно їх знову фарбувати. Витирайте насухо чистою тканиною. Технічне обслуговування: Щоб захистити поверхню від висихання, розтріскування та проникнення вологи в деревину, ми рекомендуємо регулярно перефарбовувати меблі, наприклад, один або два рази на рік.

Написати відгук

Будь ласка авторизуйтесь або зареєструйтесь для перегляду