Змішувач для раковини IKEA BROGRUND хромований (004.233.54)

Виробник: IKEA
Модель: 004.233.54
5 225 ₴

  • Доступний для замовлення


Розміри товару:

Висота: 13 см

Опис і розміри товару:

Основна частина: Цинк, Хромування Внутрішній корпус: латунь

Головні риси:

10-річна гарантія. Умови гарантії наведено в гарантійній брошурі. Вбудований в кран аератор підтримує потрібний напір, але зменшує витрати води й електроенергії.

Дизайнер:

H Preutz/N Karlsson

Корисна інформація:

Інструмент включений для легкої установки акумулятора. Підключення шлангів із роз'ємом 3/8 ". Довжина з'єднання: 50 см. 4 батареї (LR6 AA 1,5 В). Цей кран призначений для використання у водяних установках високого тиску. Випробувано для роботи з максимальним тиском 10 бар (1000 кПа). Рекомендований діапазон робочого тиску становить 1,0-5,0 бар (100 кПа - 500 кПа). Максимальна температура гарячої води - 80 ° C Запасні акумулятори можна придбати в більшості магазинів, де продаються лужні батареї. Якщо ви маєте сумніви щодо встановлення обладнання, зверніться до фахівця. Встановлення обладнання має проводитись відповідно до чинних місцевих будівельних та сантехнічних норм. Підходить для умивальників IKEA та звичайних умивальників інших виробників. Вода автоматично включається, коли датчик виявляє руки або будь-який інший предмет, і автоматично вимикається через 2 секунди після вилучення руки. Температура води регулюється важелем збоку від крана.

Інструкція з догляду:

За потреби протріть виріб м’якою тканиною, змоченою в м’якому неабразивному мийному засобі або мильному розчині. Не використовуйте порошки для чищення, металеві скребки або мийні засоби, що розчиняють кальцій, окислюють або містять спирт чи абразивні елементи.

Написати відгук

Будь ласка авторизуйтесь або зареєструйтесь для перегляду