Тонкий матрац IKEA TISTEDAL 140x200 см (003.732.74)

Виробник: IKEA
Модель: 003.732.74
8 541 ₴

  • Доступний для замовлення


Розміри товару:

Довжина: 200 см Ширина: 140 см Товщина: 6 см

Опис і розміри товару:

Тканина / Текстиль / Підкладка / Мотузка: 100% бавовна Начинка / наповнення з внутрішньої сторони: вата з поліактидного волокна (PLA) Тканина для матраца, збоку / обробка: 53% льон, 47% віскоза / віскоза Начинка: 85% натуральний / 15% синтетичний латекс

Головні риси:

Начинка з натурального латексу з високою здатністю до зниження тиску дозволяє більш повно розслабитися та забезпечує більш м’яку сплячу поверхню. Тканини, що контактують зі шкірою, виготовлені з довговічної 100% бавовни. Всі природні матеріали відводять вологу і забезпечують дуже приємне середовище для сну з рівною температурою. Характерна текстура з боків матрацового килима є результатом використання натурального, нефарбованого та нефарбованого полотна, що створює невеликі відмінності в поверхні. Для максимального комфорту верх матраца виготовлено з еластичної тканини, яка не заважає рухам тіла. Легко транспортується в упаковці у вигляді рулону.

Дизайнер:

Ola Wihlborg

Корисна інформація:

Інструкція з догляду:

Не періть. Очистити шампунем, призначеним для тканини оббивки. Не відбілювати. Не сушіть у пральній машині. Не прасуйте. Не піддавати хімічному очищенню.

Написати відгук

Будь ласка авторизуйтесь або зареєструйтесь для перегляду