Стійка для рушників IKEA VILTO береза (003.444.51)

Виробник: IKEA
Модель: 003.444.51
1 701 ₴

  • Доставка довше 14 днів


Розміри товару:

Ширина: 57 см Висота: 150 см

Опис і розміри товару:

Тканина: 100% поліестер Нога: суцільна береза, суцільна береза, пляма, прозорий поліуретановий / акриловий лак Прут: тверда береза, пляма, прозорий поліуретановий / акриловий лак

Головні риси:

Береза має ніжні кільця і блідий колір з атласним блиском, який з часом темніє. Береза часто має сучки або серцевину кремового або світло-коричневого кольору, надаючи меблям характерний, природний вигляд. Легко підтримувати чистоту, оскільки тканину можна зняти та випрати. Ідеальне рішення для невеликих ванних кімнат. Регульовані ніжки для кращої стійкості та захисту від вологи. На ручки з боків можна повісити необхідні аксесуари.

Дизайнер:

Maja Ganszyniec

Корисна інформація:

Ці меблі мають кріпитися до стіни за допомогою стінного шурупа, що додається, якщо ви вирішили поставити шафу на підлогу. Для різних матеріалів стін потрібні різні кріплення. Використовуйте лише ті кріплення, які підходять для стін вашої оселі, продаються окремо.

Інструкція з догляду:

Машинне прання, макс. 40°C, стандартний режим. Не відбілювати. Не сушіть у пральній машині. Прасувати макс. за 150°C. Не піддавати хімічному очищенню.

Написати відгук

Будь ласка авторизуйтесь або зареєструйтесь для перегляду