Шафа висока IKEA GODMORGON 40x32x192 см (003.440.69)

Виробник: IKEA
Модель: 003.440.69
4 275 ₴

  • Доступний для замовлення


Розміри товару:

Ширина: 40 см Глибина: 32 см Висота: 192 см

Опис і розміри товару:

Каркас: ДСП, Плівка, АБС-пластик Задня панель: ДВП, Плівка Дверцята: ДСП, Плівка, АБС-пластик, Плівка Полиця: Загартоване скло, ДСП, Плівка, АБС-пластик

Головні риси:

10-річна гарантія. Детальніше про умови гарантії — у гарантійній брошурі. Полиці можна встановлювати на різній висоті залежно від потреби. Регульовані полиці є термо- та ударостійкими й витримують великі навантаження, оскільки їх виготовлено із загартованого скла. Дверцята можна встановити так, щоб вони відчинялися ліворуч або праворуч.

Дизайнер:

IKEA of Sweden

Корисна інформація:

Ручки та дверні петлі додаються. 1 фіксована полиця та 5 регульованих полиць додаються, 3 з них - скляні. GODMORGON ГОДМОРГОН ніжки продаються окремо. Ці меблі мають кріпитися до стіни за допомогою стінного шурупа, що додається, якщо ви вирішили поставити шафу на підлогу. Для різних матеріалів стін/стель потрібні різні кріплення. Використовуйте лише ті кріплення, які підходять для стін/стель вашої оселі, продаються окремо.

Інструкція з догляду:

Витирайте насухо чистою тканиною. За потреби протріть виріб м’якою тканиною, змоченою в м’якому неабразивному мийному засобі або мильному розчині.

Написати відгук

Будь ласка авторизуйтесь або зареєструйтесь для перегляду