Друшляк IKEA NORRSJON нержавіюча сталь (003.397.13)

Виробник: IKEA
Модель: 003.397.13
570 ₴

  • Доступний для замовлення


Розміри товару:

Довжина: 42 см Ширина: 19 см Висота: 9 см

Опис і розміри товару:

Основні частини: Нержавіюча сталь Край: синтетичний каучук

Головні риси:

Друшляк можна повісити на краї мийки, звільнивши обидві руки для приготування страв. Ви можете використовувати як друшляк для промивання овочів і салату або проціджування макаронних виробів. Завдяки захисним, не ковзаючим гумовим краям, друшляк залишається на місці і не дряпає мийку або стільницю. Виготовлений з високоякісної нержавіючої сталі, стійкої до корозії. Нержавіюча сталь - це міцний і довговічний матеріал, який легко зберігати в чистоті. Простий, елегантний дизайн та атласна обробка роблять його ідеально підходящим до сучасних кухонь. Поєднайте з іншими аксесуарами NORRSJÖN, щоб створити багатофункціональне робоче місце. Хороший вибір для здоров'я, тому що нержавіюча сталь не впливає на смак їжі або на поживну цінність. Хороший вибір для навколишнього середовища, адже 100% нержавіюча сталь може бути перероблена без шкоди для якості.

Дизайнер:

Marcus Arvonen

Корисна інформація:

Може комплектуватися іншими аксесуарами для раковин із серії NORRSJÖN. Цей виріб має маркування на відповідність вимогам ЄС. Цей виріб має маркування на відповідність вимогам ЄС.

Інструкція з догляду:

Витирайте насухо чистою тканиною. За потреби протріть виріб м’якою тканиною, змоченою в м’якому неабразивному мийному засобі або мильному розчині. Можна мити в посудомийній машині.

Написати відгук

Будь ласка авторизуйтесь або зареєструйтесь для перегляду