Двері кутової шафи IKEA KUNGSBACKA 25x80 см (003.373.42)

Виробник: IKEA
Модель: 003.373.42
1 805 ₴

  • Доступний для замовлення


Розміри товару:

Ширина: 25.4 см Система, висота: 80.0 см Система, ширина: 25.0 см Висота: 79.7 см Товщина: 1.8 см

Опис і розміри товару:

Основні частини: ДСП Фронтальна сторона/ Задня сторона: Пластикова плівка (мін. 90% з перероблених матеріалів) Край: Окантовка з пластику (мін. 90% з перероблених матеріалів)

Головні риси:

KUNGSBACKA КУНГСБАКА — це сучасні дверцята кухонних шаф зі скошеними під кутом 45° верхнім і нижнім краями, що підкреслюють горизонтальні лінії вашої кухні. Кухонні дверцята виготовлені з переробленої деревини, покритої плівкою з переробленого пластику — екологічне рішення, що дозволяє заощадити ресурси нашої планети. Плівкова поверхня ударостійка та проста в догляді. Можна вибрати різні кутові елементи, оскільки фронтальні панелі можна встановити праворуч або ліворуч. 25-річна гарантія. Умови гарантії наведено в гарантійній брошурі.

Дизайнер:

J Löfgren/J Pettersson

Корисна інформація:

ДСП і плівка виготовлені з переробленої деревини та переробленого пластику. Можна доповнити UTRUSTA УТРУСТА петлями 153° з вбудованим амортизатором для кухні, 2 упаковки, продається окремо. Потрібно доповнити 2 петлями. Можна доповнити KUNGSBACKA КУНГСБАККА накладними панелями, цоколями та декоративними планками в кольорі антрацит. Можна доповнити ручкою.

Інструкція з догляду:

Витирайте насухо чистою тканиною. За потреби протріть виріб м’якою тканиною, змоченою в м’якому неабразивному мийному засобі або мильному розчині.

Написати відгук

Будь ласка авторизуйтесь або зареєструйтесь для перегляду