Каркас корпусних меблів IKEA BESTA білений дуб 60x40x192 см (002.473.70)

Виробник: IKEA
Модель: 002.473.70
1 853 ₴

  • Доступний для замовлення


Розміри товару:

Ширина: 60 см Глибина: 40 см Висота: 192 см

Опис і розміри товару:

Панель: ДСП, Наповнювач у формі стільників з паперу (100% перероблений), ДВП, Паперова плівка, Окантовка з пластику, Окантовка з пластику, Паперова плівка Задня панель: ДВП, Паперова плівка, Пластикова плівка Панель: ДСП, Наповнювач у формі стільників з паперу (100% перероблений), ДВП, Паперова плівка, Паперова плівка, Окантовка з пластику, Окантовка з пластику, Паперова плівка

Головні риси:

Стійко стоїть навіть на нерівній підлозі завдяки регульованим ніжкам. Для впорядкування речей усередині можна використовувати BESTÅ БЕСТО внутрішні елементи.

Дизайнер:

IKEA of Sweden

Корисна інформація:

Із міркувань безпеки цей каркас не слід вішати на стіну. Ці меблі мають кріпитися до стіни за допомогою стінного шурупа, що додається, якщо ви вирішили поставити шафу на підлогу. Доповніть щонайменше 1 полицею, щоб забезпечити стабільність каркасу. Макс. навантаження на каркас 20 кг на кожну поверхню. Для каркасів завширшки 60 см потрібні 4 ніжки. Для різних матеріалів стін потрібні різні кріплення. Використовуйте лише ті кріплення, які підходять для стін вашої оселі, продаються окремо.

Інструкція з догляду:

Протирати вологою тканиною. Витирайте насухо чистою тканиною. Перевіряйте щоденно, щоб всі кріплення були належно затягнуті. Затягніть додатково, якщо потрібно.

Написати відгук

Будь ласка авторизуйтесь або зареєструйтесь для перегляду